Čtyřkolka CF Moto 450, 520, 625, 1000 je skutečný Gladiator

19.12.2022

Zvažujete koupi čtyčkolky? Taky tedy vítejte na správném místě. Nabízíme 4 modely skvělých praktických čtyřkolek Gladiator CF Moto. Výrobce CF Moto je zárukou dokonale zpracovaných požadavků na silný a moderní stroj, se kterým zdoláte jakýkoliv terén a můžete se podívat v podstatě kamkoliv. A my vám k tomu přibalíme všechny potřebné informace a tipy.

Gladiator CF Moto 1000

Největší a nejsilnější Gladiator, který kdy opustil výrobní linky továrny CF MOTO. Tento dlouho očekávaný model je zde. Jedná o čtyřkolku, která je tou snad vůbec nejsledovanější za poslední desetiletí! Extrémní výkon 85 Hp, kvalitní komponenty renomovaných výrobců, luxusní nitrogenové tlumiče, nový posilovač řízení se skvělou funkčností, přední i zadní diferenciál a mnoho dalších předností. Extrémně silný a mohutně dimenzovaný stroj přináší do světa pracovních čtyřkolek množství zbrusu nových moderních prvků, které v kombinaci se špičkovou výbavou a přívětivou cenou dělají z této novinky jasného leadera celého segmentu velkých dvouválcových čtyřkolek.

PROHLÉDNOUT ČTYŘKOLKU

Gladiator CF Moto 625

Gladiator v originálním designu rakouského studia Kiska. Výrobce opět vytvořil dokonalý, silný a moderní stroj a do světa posílá jeden z nejsilnějších jednoválců. Konstrukčně i designově zcela nová čtyřkolka navíc přichází poprvé v kategorii 600 ccm v krátké i dlouhé verzi. Zcela nový model X625 / X625-A potvrzuje mimořádný smysl pro design, zpracování, ergonomii a moderní technologie. Má skvělé jízdní vlastnosti, bohatou výbavu v ceně, a to včetně nového progresivního posilovače řízení (EPS) či komplexního LED osvětlení. Je suverénem celého segmentu jednoválcových čtyřkolek.

PROHLÉDNOUT ČTYŘKOLKU

Gladiator CF Moto 520

Tento nový model čtyřkolky Gladiator CF Moto 520 přináší více výkonu, vyšší točivý moment, jednodušší ovládání, vylepšený posilovač řízení, lehčí ale přesto odolnější rám. Pro vaši bezpečnost nabízí také velmi výkonnou světelnou LED techniku. Pro posádku je zde o dost více pohodlí a potěší vás i další zlepšení. Tato pracovní čtyřkolka nezná v podstatě žádné překážky.

PROHLÉDNOUT ČTYŘKOLKU

Gladiator CF Moto 450

Čtyřkolka Gladiator CF Moto 450 je první z řady CF Moto Gladiator. Ač jsou její nástupci bezesporu modernější, silnější a vybavenější, tento stroj je zárukou kvality, spolehlivosti, pohodové jízdy a celkové spokojenosti. Čtyřkolka Gladiator CF Moto 450 je již roky nejlepším přítelem mnoha našich klientů a milovníků čtyřkolek.

PROHLÉDNOUT ČTYŘKOLKU

4