Jak vybrat čtyřkolku?

12.4.2020

Plánujete koupi čtyřkolky? Důvodů ke koupi čtyřkolky je hodně. Jsou určeny na zábavu a aktivní využití volného času, ale jsou také vhodné pro práci i v těžko přístupném terénu. Jak tedy vybrat tu správnou čtyřkolku?

Jak vybrat čtyřkolku? Dělení čtyřkolek:

Jak vybrat čtyřkolku? Aby jste se mohli při koupi lépe zorientovat, přinášíme vám základny dělení čtyřkolek:

  • Užitkové čtyřkolky ATV
  • Pracovní čtyřkolky UTV
  • Vozidla typu side-by-side
  • Dětské / juniorské čtyřkolky

Pracovní čtyřkolky

Jejich využití je opravdu široké, umožňují nejen pohyb v terénu, ale například i přesun materiálu či osob. Pracovní čtyřkolky si rychle našly uplatnění v horách a zimních střediscích. Přes léto dokáží nahradit sekačku, a mnohé jiné pracovní stroje. Například oblíbené čtyřkolky Gladiator mají obrovské množství předností. Objevte i vy skvělé jízdní vlastnosti těchto nejprodávanějších čtyřkolek.

Čtyřkolky pro sport i pro děti

Pokud si chcete zvolit čtyřkolku na sportovní vyžití, určitě znáte spokojených majitelů, kteří si oblíbili jízdu v terénu. Objevte dobrodružství a adrenalin při jízdě na čtyřkolce! Vybírat si může každý podle svých vlastních očekávání.

Čtyřkolky můžete koupit jako skvělý dárek pro vaše dítě. V nabídce specializovaných prodejců najdete kvalitní a bezpečné čtyřkolky pro děti.

Pokud hledáte to nejlepší, určitě si můžete vybrat z naší široké nabídky. Neváhejte, sezóna čtyřkolek se blíží. Dopřejte si i vy radost ze skvělé jízdy a užitkových vlastnosti čtyřkolek.

Chci si vybrat čtyřkolku

Máte dotazy?

Nebo potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4