Tlumiče na motorku

4.5.2020

Tlumiče na motorku, obzvláště pak ty zadní, mají jenom omezenou životnost. Pokud chcete jezdit bezpečně a chránit svůj “pekelný stroj”, určitě nepodceňujte jejich včasné seřízení či výměnu.

Servis a nastavení tlumičů na motorku

Zaměřujeme se na servis a nastavení tlumičů na motorky, především na značky Öhlins, WP, KYB, Marzocchi, Showa, pro cestovní endura BMW a KTM. Dle požadavku jezdce a jeho jízdního stylu jsme schopni tlumiče nastavit jak na enduro, tak na cross. Při veškerých testech navíc spolupracujeme s předními jezdci z celé České republiky, díky čemuž si můžete být kvalitou námi odvedené práce stoprocentně jistí.

Více o servisu

Tlumiče jsou vždy originály

Co se samotných tlumičů týče, používáme výhradně a pouze originální náhradní díly, případně díly od OEM dodavatele. Oleje, které využíváme, jsou značek Öhlins a KYB. Aby byl výsledek naší práce co nejlepší, k plnění oleje do zadních tlumičů používáme speciální vakuovou pumpu Andreani SP1. Díky tomu se nemusíte obávat vzduchových bublin, a navíc máte zajištěno, že olej do vašich olejů bude doplněn na 100 %.

Možnosti nastavení tlumičů na motorku

  • předpětí pružiny - základní nastavení, které určuje základní pozici motorky
  • odskok - zajišťuje útlum energie vracející se pružiny
  • tlumení nebo komprese - to znamená nastavení tlumení při stláčení tlumiče
  • stavitelná výška tlumiče - mění výšku tlumiče a tím ovlivňuje úhel a stopu řízení

Chci tlumiče 

Máte nějaké dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4